Week 1
Lekker bezig, af en toe lekker spammen op de whattsapp, blijven doen! Mooie verhalen weer, minder spectaculair, maar goed om te horen dat je het naar je zin hebt. Je oude kamer is goed verbouwd en helemaal geverfd door Rikkert en ook de andere komen binnenkort erin.
Tot snel!
Yo Joost, Vet om te horen,.. Ik zou de Clubs maar gaan bezoeken dan kom je vanzelf rara dingen tegen ,..
gr
Belg
Succes met je Russisch, en dat kan ook spannend zijn!
altijd beter dan ranken knippen.
Joost, een aantal dagen geleden sprak ik je moeder en ze vertelde me over je blog. Vandaag heb ik je reisverhalen aandachtig zitten lezen, WAUW wat een ge-wel-dige reis heb jij gemaakt zeg. Heel spannend om te lezen. Bij deze wens ik je veel succes met je cursus Russisch en uiteraard nog een prettig verblijf!
Ha buurman, je maakt nogal wat mee zeg. Gelukkig ben je goed aangekomen en heb je het naar je zin. Nu ik weet dat je een blog hebt blijf ik het volgen. Heel veel succes! Steek er wat van op.
He Joost, spannende verhalen zijn mooi om te schrijven en geweldig ook om te lezen, dat je de kick mist van het liften... Maar ook verhalen hoe t daar is lezen we graag want de gemiddelde lezer kan zich geen voorstelling maken van een stad en land waar de sporen van het communisme nog zo duidelijk zichtbaar en merkbaar zijn. Via "whatsapp" houd je ons op de hoogte met tekst en foto's, wij googlen er lustig op los om wat kennis op te doen over het Rusland waar jij verblijft. Veel plezier daar en blijf schrijven ook al zijn de pc's en de internetcafe's schaars.